Τρόποι αποστολής των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους τρόπους αποστολής καθώς και γενικές πληροφορίες.


Το www.tzabjewellery.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση σας μέσω των εταιρειών ταχυμεταφοράς ACS Courier ώστε να παραδίδεται η παραγγελία σας στο χώρο σας.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μέσα σε 1-3 εργάσιμες μέρες. Τα ρολόγια ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω διαθεσιμότητας των προϊόντων, ενώ τα δαχτυλίδια λόγω διαθεσιμότητας στο μέγεθος της επιθυμίας σας.

Οι παραδόσεις των εμπορευμάτων πραγματοποιούνται τις εργάσιμες μέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός των εορτών και των αργιών.

Σας ενημερώνουμε ότι στην πιθανότητα εξάντλησης αποθεμάτων η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να χρειαστεί κάποιον επιπλέον χρόνο τον οποίον θα σας τον γνωστοποιήσουμε τηλεφωνικώς η μέσω email.

Επιπλέον σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

Positive SSL