Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος

Διαβάστε τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος και συνεχίσετε στις αγορές σας εφόσον συμφωνείτε.


Το www.tzabjewellery.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης κοσμημάτων και ρολογιών. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας σας καλούμε να συμβουλευτίτε τους κάτωθι όρους και προυποθέσεις που εφαρμόζονται ειδικά για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.tzabjewellery.gr.

Βεβαιωθείτε οτι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προυποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση σας στην ιστοσλίδα www.tzabjewellery.gr συνεπάγεται τη ρητη και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συνέναιση σας με αυτούς.

1. Τροποποίση των όρων

Το www.tzabjewellery.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προυποθέσεις των συναλλαγών που πραγματοποιούνται σε αυτό σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά του ήθη. Διευκρινίζεται οτι η όποια αλλαγή στους όρους δεν επηρεάζει τις παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει πριν την τροποποίηση των όρων.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες και προιόντα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tzabjewellery.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται σε αυτό, τόσο οσον αφορά την ύπαρξη των ουσιώδων χαρακτηριστικών που κατα περίπτωση περιγράφονται για κάθε προιόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες απο το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tzabjewellery.gr υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που έχουν διαφύγει της προσοχής μας ή έχουν προκύψει ακούσια.

3. Περιορισμός ευθύνης

Το www.tzabjewellery.gr στα πλαίσια των συναλλαγών του δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν απο την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών. Το www.tzabjewellery.gr δε φέρει καμία εγγύηση σε οτι αφορά τη διαθεσιμότητα των προιόντων αλλα εγγυάται την έγκυρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περι της μη δαθεσιμότητας τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tzabjewellery,gr ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, στην περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προιόντων και για πληροφόρηση που το ίδιο δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει.

Το www.tzabjewellery.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tzabjewellery.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Ρύθμιση θεμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας

Το ηλεκτρονικο κατάστημα www.tzabjewellery.gr γνωστοποιεί οτι όλο το περιεχόμενο που αναρατάται σε αυτό συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προιόντων αποτελουν πνευματική ιδιοκτησία του www.tzabjewellery.gr και προστατεύονται κατα τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαικου δικαιου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακη εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή , διανομή, downlading, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικα με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος. Τυχόν αναπήαραγωγή, μεταφόρτωση, επανέκδοση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε αλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο η μέσο για εμπορικούς ή αλλους σκοπούς επιτρέπεται μονο κατόπιν γραπτης αδειας του www.tzabjewellery.gr ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, λογότυπα, εικόνες και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tzabjewellery.gr ή και συμβεβλημένα με αυτο μέρη καθως και τα προιόντα ή τις υπηρεσίες τους είναι αποκλειστικά σήματα του www.tzabjewellery.gr ή και σθμβεβλημένων με αυτό μέρη και προστατεύονται απο τους ελληνικούς καθώς επισης και απο τους κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περι εμπορικών σηματών και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

5. Υποχρεώσεις χρήστη

Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.tzabjewellery.gr αποδέχονται οτι δε θα χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό καταστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με οποιουσδήποτε αλλους τρόπους περιεχόμενο το οποίο είναι προσβλητικό, παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, συκοφαντικό, εκφράζει φυλετικες, εθνικές ή αλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρυσυντεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα , περιέχει ιους λογισμικού ή οποιουσδήποτε αλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης ή παρεμπόδιση της λειτουργιας οποιυδήποτε λογισμικου ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβιαζει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής.

6. Ασφάλεια

Το www.tzabjewellery.gr αντιλαμβάνεται το υψίστης σημασίας θέμα της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτηα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους ωστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατη ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας ειναι ασφαλείς και απόρρητες.

7. Προστασία προσωπικών δεδομένων

Κατα την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.tzabjewellery.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προιοντων κλπ.) κατα κανόνα για να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες σας. Τα προσωπικά στοιχεία που μπορεί να σας ζητηθούν κατα την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.tzabjewellery.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Για τυχόν απορίες, προτάσεις ή δηλωσεις που σχετίζονται με αυτά τα θέματα μπορείτε να επικοίνωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail.

Positive SSL