Σχετικά με την Εταιρεία Τζαμπάζης

Τα τελευταία 30 χρόνια τα κοσμήματα Τζαμπάζη αποτελούν το συνώνυμο της ποιότητας , της αξιοπιστίας, της κομψότητας και του σεβασμού στον πελάτη.

Apostolos Tzabazis Jewellery


Apostolos Tzabazis Jewellery

Απο τα μέσα της δεκαετίας του 1980 η οικογενειακή επιχείρηση διατηρεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο του κοσμήματος που αντανακλάται στο υψηλό επίπεδο τεχνικής, στη γνώση των τάσεων της μόδας, στη φινέτσα, στην πιστοποίηση της ποιότητας και της αυθεντικότητας των πολύτιμων λίθων αλλα και στη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης και ήθους με τους πελάτες μας.

Την παράδοση αυτή συνεχίζει ο γιος της οικογένειας Απόστολος Τζαμπάζης με το on-line κατάστημα tzabjewellery. Μεγαλωμένος μέσα στο χώρο του κοσμήματος οπου επικραούσε η ανεπιτήδευτη αρχοντιά του χρυσού και των πολύτιμων λίθων, η ένταξη του στον κλάδο της αργυροχρυσοχοίας ήταν δεδομένη.

Παράλληλα με τις οικονομικές σπουδές του, θέλησε να εντρυφήσει στην δημιουργικότητα που προσφέρει το χειροποίητο κόσμημα, μέσα απο ιδιαίτερες μοντέρνες φόρμες και σχέδια που καθιερώνουν μια στυλιστική

ταυτότητα, η οποία χαρακτηρίζεται απο ανανέωση και υψηλή αισθητική, με ταυτόχρονη προσήλωση στην εντιμότητα και ακεραιότητα που χαρακτηρίζουν διαχρονικά την παρουσία μας.

Οι συλλογές που επιλέγει βασίζονται στην αρχή οτι το κόσμημα είναι ένα μικρό έργο τέχνης με χαρακτήρα το οποίο στολίζει τη γυναίκα που το φοράει περιβάλλοντας την προσωπικότητα της.

Eξερευνώντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα ανακαλύψετε μοναδικές συλλογές κοσμημάτων σε εξαιρετικές τιμές, τις οποίες μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά από όπου και εάν βρίσκεστε.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμήσή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Απόστολος Τζαμπάζης

Positive SSL